Onze diensten

Echte kwaliteit voor een scherpe prijs!

Voor particulieren en bedrijven

Bouwbedrijf Mekkes verzorgt een breed scala aan timmer- en bouwwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in o.a. Geldermalsen, Tricht, Buurmalsen, Meteren en omstreken.

Bouwbedrijf Mekkes is de perfecte partner voor al uw projecten. Of het nu gaat om verbouwen, onderhouden of renoveren – wij hebben de expertise en ervaring om u een kwaliteitsvol eindresultaat te garanderen. Ons team bestaat uit gekwalificeerde specialisten die alle tools en technologieën hebben om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden. Dankzij onze flexibele benadering kunnen we projecten aan op basis van uw specifieke eisen, budget en tijdlijn. Onze kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie staan ​​altijd voorop bij het leveren van onze diensten. Neem contact met ons op voor een gratis offerte of meer informatie over onze diensten. Wij staan ​​altijd voor u klaar!

Verbouw

Bij Bouwbedrijf Mekkes begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een ruimte die uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar u zich echt thuis voelt. Of u nu een uitbreiding wilt realiseren, een complete renovatie overweegt of uw keuken een upgrade wilt geven Ons toegewijde team van bouwspecialisten staat klaar om uw droomverbouwing tot leven te brengen. In ons streven naar perfectie combineren we traditioneel vakmanschap met moderne technieken om een resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft.

Onderhoud

Bij Bouwbedrijf Mekkes begrijpen we hoe belangrijk het is om je woning in topconditie te houden. Ons onderhoudsteam bestaat uit ervaren vakmensen die weten wat er nodig is om jouw huis te laten stralen, jaar in jaar uit. Of het nu gaat om een simpele reparatie of een uitgebreid onderhoudsplan, wij zorgen voor een zorgvuldige aanpak om ervoor te zorgen dat jouw woning toekomstbestendig wordt. Met onze focus op preventie, behoud van waarde en duurzaamheid, kun je erop vertrouwen dat Bouwbedrijf Mekkes jouw woning in optimale conditie houdt.

Renovatie

Een woningrenovatie kan een spannend nieuw hoofdstuk zijn in uw leven. Bij Bouwbedrijf Mekkes begrijpen we dat elke renovatie uniek is en aangepast moet worden aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu uw woning energiezuiniger wilt maken, een gedateerde ruimte wilt moderniseren of de functionaliteit van uw woning wilt verbeteren. Onze vakmensen zijn er om u te begeleiden bij elke stap. We combineren vakmanschap met aandacht voor detail om uw renovatiedromen werkelijkheid te maken terwijl we het karakter en de charme van uw woning behouden.